Nagy-Britannia | 2021. 04. 13. – 17:30 |
Fotó: Origo.hu

Ellopták az angliai Worcestershire megye Stoulton falujából a világ legnagyobbjának tartott nyulát. A 129 cm-es állatért ezer fontot, vagyis több mint 400 ezer forintnyi összeget ajánlott fel a tulajdonos, Annette Edwards.

A Darius névre keresztelt nyulat a tulajdonos ingatlanjának kertjéből vihették el szombat éjjel.

A nyúl 2010-ben a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint a maga nemében a legnagyobb 129 centijével - írja az Origo.

Annette Edwards tulajdonos ezer fontot ajánlott fel a nyúl visszatéréséért. Twitter-oldalán kérte azokat, akik elvitték, hogy vigyék vissza,

hozzátéve, hogy a nyúl már túl öreg a szaporodáshoz.

A helyi rendőrség is azt kérte, hogy jelentkezzen az, aki bármilyen információval tud szolgálni a nyúl hollétéről - írja a The Guardian. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy brit denevérekben is felfedezték a koronavírust. A Covid-19 betegséget okozó vírussal rokon koronavírust találtak kis patkós denevérekben az Egyesült Királyságban, bizonyíték azonban nincs arra, hogy ez az új vírus embert fertőzött volna meg.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy magántranzakció keretében 3,25 millió dolláros (986 millió forint) rekordáron kelt el egy kiváló állapotban fennmaradt példány az Action Comics amerikai képregénysorozat első, 1938. júniusi füzetéből, amelyben elsőként tűnt fel Superman, a képregényipar egyik legsikeresebb és legnépszerűbb szereplője.

Forrás


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!