Ukrajna | 2021. 03. 05. – 09:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Felakasztotta magát egy 13 éves fancsikai lány (Video); Smihal: újabb szigorú karantén lehet Ukrajnában; Drogdílert fogtak el Beregszászban; Kárpátalján 10 évet „fiatalodott” a koronavírus; Anya és fia vesztette életét egy háztűzben Kárpátalján. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. március 4-én.

Felakasztotta magát egy 13 éves fancsikai lány (Video)

Március 3-án öngyilkos lett egy kiskorú fancsikai lány. Fény derült arra, hogy az öngyilkos kiskorú annak a 16 éves lánynak volt a barátnője, aki 2020 őszén halt meg.A közelmúltban gyermeki öngyilkossági hullám söpört végig Ukrajnában a Tik Tok és az Instagram közösségi oldalakon.  

Smihal: újabb szigorú karantén lehet Ukrajnában

Ukrajnában jelenleg a koronavírus-járvány harmadik hulláma figyelhető meg. Tekintettel erre, fennáll az újbóli szigorú karantén bevezetésének lehetősége - jelentette ki Denisz Smihal miniszterelnök egy sajtótájékoztatón. Elmondása szerint, jelenleg a szigorú karantén-intézkedéseket Ivano-Frankivszk, Csernyivci és Zsitomir régiókban vezették már be.

Drogdílert fogtak el Beregszászban

Március 3-án egy adag metamfetamin értékesítése során Beregszászban fogtak el egy 31 éves nagybégányi drogdílert. A tavalyi év végén a rendőrség munkatársai egy 31 éves nagybégányi lakos nyomára akadtak.  A férfitól lefoglalták az árut és a pénzt is.

Kárpátalján 10 évet „fiatalodott” a koronavírus

Vaszil Szkrip, a Kárpátaljai Tüdőbetegségek Központjának igazgatója az Ukrinformnak adott interjújában elmondta, hogy a koronavírus nem kevesebb, mint 10 évet fiatalodott. Ma sokkal fiatalabb emberek vannak intenzív osztályokon, mint a pandémia elején. Nyilvánvaló, hogy az összetett koronavírus megfiatalodott.

Anya és fia vesztette életét egy háztűzben Kárpátalján

Március 3-án kijevi idő szerint 10 óra 19 perckor a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról, hogy Kárpátalján, a rahói járási Terebesfejérpatakon (Ділове) tűzeset történt. A szomszédok vették észre a tüzet az egyik szobában, és azonnal a lakók segítségére siettek.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés