Kárpátalja | 2021. 03. 04. – 12:11 |
Fotó: Babják Zoltán Facebook-bejegyzése

Március 4-én Babják Zoltán polgármester közösségi oldalán jelentette be, hogy a beregszászi Macsolai út 1,1 kilométeres szakaszán megkezdődött az útjavítás aktív fázisa.

A munkálatokat a 77. Sz. Útépítő Igazgatóság dolgozói végzik.

"Köszönettel tartozunk Anatolij Poloszkovnak, a megyei állami közigazgatási hivatal vezetőjének, aki intézkedett közösségünk problémájának megoldása érdekében" - fejtette ki gondolatait Babják zoltán.

A mai napon városunk első embere Petruska Istvánnal, a megyei állami közigazgatási hivatal vezetőjének helyettesével közösen látogattak el a felújítandó útszakaszhoz.

Megtudhattuk, hogy a szóban forgó utca lakosai hálásak, amiért végre elkezdődött a szinte járhatatlan út javítása,

ugyanakkor az embereket nyugtalanítja az útburkolat minősége.

Polgármesterünk felé azzal a kérdéssel fordult, hogy a felújított út kibírja-e a súlyos járműveket, aki a munkálatok vezetőjének tolmácsolta a lakosok aggodalmait.

Korábban hírt adtunk arról, hogy 30 év után felújítják a Beregszász-Badaló-Mezővári-Nagyborzsova útszakaszt. Az útszakaszon eltávolítják a régi utat, helyreállítják az út szélét, 3 cm vastag aszfaltbeton réteget és 5 cm vastag felső réteget helyeznek el rajta.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy megkezdték a Nagyszőlős-Tekeháza-Nevetlenfalu útvonal javítását. Az árkok megtisztításával kezdődtek meg a munkálatok.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés