Kárpátinfo.net


| 2021. 03. 31. – 14:48 | Kárpátalja |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Kárpátalján, Volóc nagyközségen egy korábban büntetett előéletű nő megölt egy férfit. A bűncselekmény elkövetése után a gyanúsított megpróbálta elrejteni a bűncselekmény nyomait és el akarta hagyni a települést.

Az asszonyt a rendőrség letartóztatta és ideiglenes őrizetbe helyezte. 

Március 30-án kijevi idő szerint körülbelül 18 órakor a járőrök Volóc külterületén megállítottak egy nőt, aki csomagokkal sietett elhagyni a települést.

A korábban büntetett előéletű nővel folytatott beszélgetés során a rendőrség megtudta, hogy a rendkívül izgatott nő éppen halálosan megsebesítette élettársát.

A házhoz a nyomozók érkeztek ki, akik az egyik szobában holtan találtak egy férfit. Az elhunyt holttestén szúrt mellkasi sérülést diagnosztizáltak.

Az eset vizsgálata során a rendőrök megállapították, hogy a házastársak között alkoholfogyasztás során konfliktus alakult ki, melynek hevében a nő mellkason szúrta férjét.

A bűncselekmény elkövetése után a nő megpróbálta elrejteni a bűncselekmény nyomait,

összeszedte a holmiját, és menekülni szándékozott.  

Az 53 éves asszonyt ideiglenes letartóztatásba helyezték.

Kiderült továbbá, hogy a volóci nő hasonló bűncselekményt követett el 2011-ben - késsel halálosan megsebesítette előző férjét, amiért 4 év börtönre ítélték.  

A javítóintézet után azonban a nő nem változtatott életmódján, és újabb súlyos bűncselekményt követett el.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 115. cikkelye (szándékos gyilkosság) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy meghalt egy diák egy Poltava megyei iskolában. A rendőrség szándékos gyilkosság ügyében indított eljárást.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy halálos tűzeset történt Kárpátalján. Március 30-án kijevi idő szerint 22:38 perckor a sürgősségi mentőszolgálathoz Kárpátalján, Nagylucskán (Великі Лучки, Munkácsi járás) bekövetkezett tűzről érkezett bejelentés.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!