Ukrajna | 2021. 03. 31. – 09:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Kárpátalja végre kikerülhet a vörös karanténzónából; Zelenszkijnek nem jelent problémát a Donbász elleni támadás elindítása; Forma-1-es nagydíjon debütál a fiatal magyar női pilóta; Kiderült, a Szputnyik V hatékonyságban veri az amerikai vakcinákat; Fokozott ellenőrzésre figyelmeztetnek a rendőrök Kárpátalján. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. március 30-án.

Kárpátalja végre kikerülhet a vörös karanténzónából

A vörös karanténzóna hosszan tartó szigorú korlátozásainak eredményeként Ivano-Frankivszk megyében és Kárpátalján hamarosan gyengíthetik a karanténintézkedéseket – jelentette ki Viktor Ljasko egészségügyi tisztifőorvos.

Zelenszkijnek nem jelent problémát a Donbász elleni támadás elindítása

Volodimir Zelemszkij elnök elég határozott a Donbász elleni támadás elrendelésében – mondta el Ruszlan Homcsak, az Ukrán Fegyveres Erők főparancsnoka egy interjú során.

Forma-1-es nagydíjon debütál a fiatal magyar női pilóta

A Team Motopark szerződtette Keszthelyi Vivient, aki 2021-ben az Euroformula Openben fog versenyezni a Formula 3-as csapatnál.  Az ifjú pilóta lesz az első magyar autóversenyzőnő a sorozatban, melyben a Forma-1 Portugál Nagydíjon, a királykategória első F3-al közös versenyhétvégéjén mutatkozik be új csapatában április 30-án.

Kiderült, a Szputnyik V hatékonyságban veri az amerikai vakcinákat

A klinikai teszteken a valós életben is helytálltak a Pfizer–BioNTech és a Moderna vakcinái – derül ki egy amerikai tanulmányból. A második oltás beadását követően azonban az orosz Szputnyik V hatékonysága mindkét amerikai fejlesztésű oltóanyagén túltesz.

Fokozott ellenőrzésre figyelmeztetnek a rendőrök Kárpátalján

Az elkövetkező napokban Kárpátalján a Megyei Járőrszolgálat munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak majd a biztonsági öv és a bukósisak használatára.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés