Kárpátalja | 2021. 03. 03. – 09:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Néhány országból, köztük Ukrajnából, korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarországra; A csempész ukrán diplomatáknál 16 kiló aranyat, 140 ezer dollárt és 9 ezer karton cigarettát találtak; Holtan találtak egy húszéves fiút Kárpátalján; Illegális homokkitermelést lepleztek le Kárpátalján; Saját anyja gázolta halálra szándékosan hatéves fiát Ohióban. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. március 2-án.

Néhány országból, köztük Ukrajnából, korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarországra

A külügyminiszter felhatalmazást kapott arra, hogy a belügyminiszterrel közösen rendeletben állapítsa meg azokat az államokat, ahonnan gazdasági vagy üzleti célú útról Magyarországra hazatérve a magyar állampolgár hazánk területére korlátozás nélkül beléphet.

A csempész ukrán diplomatáknál 16 kiló aranyat, 140 ezer dollárt és 9 ezer karton cigarettát találtak

A vasárnap csempészésen ért és Ukrajna varsói nagykövetségéről hazarendelt két ukrán diplomatánál tartott házkutatás során 16 kilogramm aranyat, 140 ezer dollárt, 67,2 ezer eurót, 11,6 zlotyt és 8826 karton cigarettát találtak a nyomozóhatóság munkatársai. 

Holtan találtak egy húszéves fiút Kárpátalján

Az eset Kárpátalján, a Bilkei kistérségben, Misztice (Імстичово, Huszti terület) település közelében történt. A fiatal fiú holttestét véletlenül találta meg egy férfi, aki kutyáival sétált az erdőben. A szakértő nem találta erőszakos halál nyomait a holttesten.

Illegális homokkitermelést lepleztek le Kárpátalján

Kárpátalján az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) munkatársai leleplezték és megszüntették az ásványok illegális kitermelését. Az üzletemberek tettei csaknem 9 millió hrivnya összegű veszteséget okoztak az államnak.Szakértők szerint az illegális kitermelés negatívan befolyásolhatja a folyó ökoszisztémájának hidrológiai állapotát.

Saját anyja gázolta halálra szándékosan hatéves fiát Ohióban

Elképesztő történetről számolt be a Fox News. A bírósági akta szerint a 29 éves Brittany Gosney ki akarta tenni hatéves gyerekét valahol egy erdőben, de amikor a gyerek vissza akart mászni az autóba, az anya átgázolt rajta. Az eset idején az autóban ült a család két másik gyereke is.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés