Magyarország | 2021. 03. 03. – 08:55 |
Fotó: police.hu

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2021. március 2-án egy járműszerelvénnyel közlekedő ukrán állampolgár.

A férfi egy ukrán honosságú kisbuszt vezetett, és a hozzákapcsolt utánfutón egy másik mikrobuszt szállított - írja a police.hu.

A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították,

hogy a járműszerelvény súlya meghaladja a megengedett legnagyobb össztömeget.

A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, és a külföldi járművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

A rendőrség a közúti balesetek megelőzése érdekében minden megtesz annak érdekében,

hogy kiszűrje a forgalomból a balesetveszélyes gépjárműveket, járműszerelvényeket.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a közúti balesetek megelőzése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be.

Korábban hírt adtunk arról, hogy csaknem 1000 csomag cigarettát akart Magyarországra vinni egy ukrán férfi. Március 2-án a délutáni órákban a Csapi Határőrség munkatársai ismét egy csempészkísérletet akadályoztak meg az ukrán-magyar ellenőrző ponton.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy luxusautókkal üzletelő bűnszervezet tagjait vették őrizetbe. A bűnszervezet vezetője a megrendelők igényei szerint cseh cégek nevére vásárolt luxusautókat magyar autószalonokban.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés