Kárpátinfo.net


| 2021. 03. 27. – 06:06 | Kárpátalja |
A rendőrök megtalálták azt a férfit, aki mielőtt elvitte egy persely tartalmát a templomból, fertőtlenítette a kezét és keresztet vetett.  . Fotó: Részlet a videóból

Hirdetés

A rendőrök megtalálták azt a férfit, aki mielőtt elvitte egy persely tartalmát a templomból, fertőtlenítette a kezét és keresztet vetett.  

A Szolyvai Kerületi Rendőrség munkatársai nyomozást folytatnak a templom perselyéből történt lopás ügyében.  Korábban hírt adtunk róla, hogy egy megfigyelő kamera rögzítette amint egy ismeretlen ellopja a perselypénzt.

Az eset Kárpátalján, Szolyván a Boldogságos Szűz Mária Mennybevétele római katolikus templomban történt.

A felvételen látszik, hogy a tolvaj ráérősen bemegy a templomba,  zsebre teszi az ott található egyszer használható maszkokat. Biztos ami biztos alapon fertőtleníti a kezét és keresztet vet. Ezek után kiveszi a pénzt az ott található perselyből, majd elhagyta a templomot.

Az eset vizsgálata során a rendőrök azonosították és kézre kerítették a tettest. Kiderült, egy helyi lakosról van szó. A férfi bevallotta tettét.

Az ügyben lopás miatt indítottak eljárást.  Még tart a vizsgálat – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy nyomtalanul eltűnt férfit keresnek Kárpátalján. A fényképen látható eltűnt férfi 168 cm magas, vékony testalkatú, kék szemű. 

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy súlyos baleset történt Huszton március 22-én a hajnali órákban. A hírt a szemtanúk közölték a közösségi oldalakon. Az ütközés következtében a jármű szó szerint kettészakadt.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!