India | 2021. 03. 26. – 13:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Tűz ütött ki egy Covid-betegeket ellátó kórházban a nyugat-indiai Mumbai városában péntekre virradóra, rendőrségi források szerint legalább kilencen meghaltak, többen az égő épületben rekedtek.

Prasant Kadam rendőrfőkapitány-helyettes újságíróknak azt mondta, a tüzet jelenleg is oltják, helyszíni beszámolók szerint több mint egy tucat tűzoltóautó és mentőautó érkezett az épülethez - jrja az MTI.

A Press Trust of India hírügynökség azt közölte, hogy a tűz a magánkórház földszintjén keletkezett,

és a füst hamar beborította az emeleteket is.

Indiában az utóbbi években sok kórházi tűzeset történt a nem megfelelő biztonsági intézkedések és az elavult tűzoltó berendezések miatt.

Augusztusban nyolc koronavírus-fertőzött halt meg egy ahmedábádi kórháztűzben.

Korábban hírt adtunk arról, hogy forgalmi dugót okozott egy hajó a Szuezi-csatornán. A hajókövető műholdas szolgáltatók adatainak tanúsága szerint az Ever Given nevű konténerszállító óriás kedd reggel keresztbe fordult és partra futott a Szuezi-csatornán, az Egyiptomot átszelő szűk vízi út déli végének közelében.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy áruházi lövöldözés volt Coloradóban. Több ember, köztük egy rendőr is életét vesztette hétfőn egy áruházi fegyveres incidensben az egyesült államokbeli Colorado államban.

Forrás

MTI

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés