Kárpátinfo.net


| 2021. 03. 26. – 14:12 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján két dombokpusztai (Домбоки, Munkácsi járás) lakos mintegy 5 ezer hrivnya értékben elektromos szerszámokat lopott el egy férfitól.

A rendőrök az ellopott vagyont elkobozták és visszaadták az áldozatnak.  

A Munkácsi Kerületi Rendőrséghez egy nagylucskai (Великі Лучки) lakosú férfi fordult, aki elmondta, hogy garázsából közel 5000 hrivnya értékben szerszámokat loptak el. 

Az eset vizsgálata során megállapítást nyert, hogy a lopást egy dombokpusztai férfi és fia követte el. 

A tolvajok éjszaka elektromos és benzines fűrészeket, három perforátort, egy hegesztőgépet, egy emelőt és egyéb szerszámokat loptak el az áldozat garázsából,

amelyeket később az autójukba rejtettek el.  

Az ellopott vagyonnal teli autót a gyorsreagálású csoport munkatársai Nagylucska falu közelében találták meg.

A nyomozók lefoglalták a tárgyi bizonyítékokat, s a szükséges vizsgálat után visszaadják azokat a jogos tulajdonosnak.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 185. cikkelye értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján. 


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Lembergben egy 11 éves lány utolérte és egyedül feltartóztatta a rablót. Az iskolás lány üldözni kezdte a tolvajt, miután ő kikapta a gyermek kezéből a mobiltelefont.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Csehországban ellopott gépkocsit fedeztek fel az ukrán-szlovák ellenőrző ponton. Az ungvári ellenőrző ponthoz egy Audi típusú gépkocsival egy 32 éves ukrán férfi érkezett.  

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!