Ukrajna | 2021. 03. 25. – 09:30 |

Meztelenül járkált a zebrán egy fiatal lány Munkácson (Video +18); Törvényes: Ukrajnában nem járhat iskolába az a gyerek, akinek nincs meg a kötelező védőoltása; Elloptak egy mikrobuszt Nagyberegen; Büntetőeljárást indíthat a hatóság negatív PCR-tesztről szóló hamis igazolás felmutatása esetén a határon; Szakértő: Ukrajna egyenlőre nem lehet az EU tagja. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. március 23-án.

Meztelenül járkált a zebrán egy fiatal lány Munkácson (Video +18)

Az „előadást” a szemtanúk filmezték le Munkácson. Szemtanúk szerint március 23-án 15 óra körül Munkács központjában egy fiatal lány levetve ruháit, a belváros központjában, a Szent Márton Székesegyház mellett lévő gyalogosátkelőhöz ment.

Törvényes: Ukrajnában nem járhat iskolába az a gyerek, akinek nincs meg a kötelező védőoltása

Ukrajnában a Legfelső Bíróság döntése értelmében jogos, ha elutasítják az oktatási folyamattól a be nem oltott gyermekeket.Ukrajna Legfelső Bírósága úgy döntött, hogy a be nem oltott gyermek iskolából való kizárása törvényes és garantálja az összes tanuló biztonságát - olvasható a Legfelső Bíróság március 23-i bejegyzésében.

Elloptak egy mikrobuszt Nagyberegen

A rendőrség munkatársai megállapították, hogy Nagyberegen két helybéli lakos érintett egy gépjármű illegális eltulajdonításában egy beregszászi járási lakostól. A rendőrök elfogták a tetteseket. Ellenük büntetőeljárás indul. A helyszínen a rendőrség megállapította, hogy a 25 éves áldozat a saját udvarán nyitva hagyta a járművet.  

Büntetőeljárást indíthat a hatóság negatív PCR-tesztről szóló hamis igazolás felmutatása esetén a határon

Az ukrán határőrök ellenőrizni fogják az országba belépők negatív PCR-tesztjéről szóló dokumentumok valódiságát, ha az okmány hamis, a hatóság büntetőeljárást indíthat a felmutatója ellen – közölte Andrij Demcsenko, az Állami Határőrszolgálat sajtószóvivője egy rádióinterjúban.

Szakértő: Ukrajna egyenlőre nem lehet az EU tagja

Ukrajna nem válhat az Európai Unió (EU) tagjává a korrupció, a szegénység és a kelet-ukrajnai katonai konfliktus miatt – jelentette ki Kirill Molcsanov politológus. Smihal kijelentése, miszerint Ukrajna tíz év múlva léphet be az EU-ba, csupán az ő elképzelése.  

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés