Oroszország | 2021. 03. 25. – 18:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Az orosz MMA ketrecharcos, Diana Avsaragova közel két év kihagyás után április 9-én ismét ketrecbe lép a Bellator 256 keretein belül.

A 22 éves sportoló érdekes nyilatkozatot tett a közel múltban, ugyanis azt állította, hogy a nők „agresszívabbak" a nyolcszögben, mint férfiak - írja az Origo.

Avsaragova jelenleg Oroszországban edzőtáborozik, a hónap végén pedig elutazik az Egyesült Államokba, hogy

április 9-én ketrecbe lépjen Connecticutban az amerikai Tara Graff ellen a Bellator 256-on.

Avsaragova a felkészülése alatt interjút adott, amelyben leszögezte, az a célja, hogy hírnevet szerezzen magának.

Ugyan az Instagramon már közel 150 ezren követik, mégis sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy hazájában a női ketrecharcosokat nem becsülik eléggé, legalábbis szerinte a nők nem kapnak kellő figyelmet.

Nem tudom, hogy a női harcosok miért nem annyira népszerűek, mint a férfiak. Talán az embereket ez még nem érdekli annyira.

Őszintén szólva magam is szeretném tudni az okát, mivel szerintem a nők küzdelmei sokkal érdekesebbek, a lányok sokkal agresszívabbak." – jegyezte meg az MMA harcos az orosz Metaratingsnak.

Avsaragova elismerte azt is, hogy tinédzser korában sokszor meggyűlt a baja a fiúkkal, ami a legtöbbször verekedésbe torkollott.

Érdekes, de fiatalabb koromban soha nem verekedtem lányokkal az iskolában, csak fiúkkal, és mindannyian panaszt tettek ellenem." - mondta a feltörekvő orosz harcos.

Korábban hírt adtunk arról, hogy forgalmi dugót okozott egy hajó a Szuezi-csatornán. A hajókövető műholdas szolgáltatók adatainak tanúsága szerint az Ever Given nevű konténerszállító óriás kedd reggel keresztbe fordult és partra futott a Szuezi-csatornán, az Egyiptomot átszelő szűk vízi út déli végének közelében.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy több ember, köztük egy rendőr is életét vesztette hétfőn egy áruházi fegyveres incidensben az egyesült államokbeli Colorado államban - közölték a hatóságok.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés