Ukrajna | 2021. 03. 24. – 09:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Határátlépés: kötelező PCR-teszt az ukránok számára is; Ukrajnában a vörös zónákban az utcán is kötelező a maszkviselés; Búvárruhás csempészeket tartoztattak le Kárpátalján; Hátborzongató baleset történt Huszton (Video); Joe Biden bujkál: menekül az újságírók és a külföldi vezetők elől. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. március 23-án.

Határátlépés: kötelező PCR-teszt az ukránok számára is

A Miniszteri Kabinet szigorította az Ukrajnába való belépés szabályait. Mostantól kötelező lesz a PCR-teszt – jelentette be Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter egy sajtótájékoztatón. PCR-teszt hiánya vagy pozitív eredmény esetében a polgároknak karanténba kell vonulniuk.

Ukrajnában a vörös zónákban az utcán is kötelező a maszkviselés

Ukrajnában a Miniszteri Kabinet szigorította a polgárok közterületen való tartózkodásának szabályait a vörös karanténzónák területén. Most az állampolgárok közterületen is kötelesek maszkot viselni. A legszigorúbb karanténkorlátozások a vörös zónában érvényesek.

Búvárruhás csempészeket tartoztattak le Kárpátalján

Március 22-én este Kárpátalján Ukrajna és Románia határőrei a közös tevékenység eredményeként jelentős mennyiségű csempészkísérletet akadályoztak meg. A határmenti terület járőrözése során a Munkácsi Határőrség Nagybocskói (Великий Бичків) osztagának katonái csomagokat cipelő ismeretleneket vettek észre.

Hátborzongató baleset történt Huszton (Video)

Súlyos baleset történt Huszton március 22-én a hajnali órákban. A hírt a szemtanúk közölték a közösségi oldalakon. Az ütközés következtében a jármű szó szerint kettészakadt. Az illetékes hatóságok még nem nyilatkoztak a történtekkel kapcsolatban.

Joe Biden bujkál: menekül az újságírók és a külföldi vezetők elől

Joe Biden amerikai elnök nemrégiben az ABC amerikai televízióban egy kérdésre válaszolva gyilkosnak nevezte Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Putyin ezután visszafogott válaszban találkozót javasolt Bidennek, aki azonban kitért - úgy tűnik, menekül a tárgyalás elől.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés