Ukrajna | 2021. 03. 23. – 09:30 |

Ismét ukránok szenvedtek buszbalesetet Lengyelországban; Droglabort lepleztek le Kárpátalján (Video); Egy rögzítetlen csatornafedél miatt vesztette életét egy 10 éves kisfiú Lembergben; Mentőautóval ütközött egy vonat Munkácson; Körözött gépkocsi a beregsurányi határátkelőhelyen. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. március 22-én.

Ismét ukránok szenvedtek buszbalesetet Lengyelországban

A Nemzeti Utak és Autópályák Minisztériuma szerint a busz Lengyelországban, a kasicei személyszállítási pont kijáratánál szalagkorlátnak csapódott, felborult és árokba zuhant. A baleset következtében  egy ember a helyszínen meghalt, négy embert különböző súlyosságú sérülésekkel kórházba szállítottak.

Droglabort lepleztek le Kárpátalján (Video)

Kárpátalján a rendőrség munkatársai lelepleztek egy 42 éves huszti férfit, aki otthonában droglabort hozott létre, ahol pszichotróp anyagokat gyártott eladásra.  Az illetékesek vizsgálják, kiknek árulta a férfi a kábítószert. 

Egy rögzítetlen csatornafedél miatt vesztette életét egy 10 éves kisfiú Lembergben

A szörnyű baleset március 21-én kijevi idő szerint körülbelül 21 óra 50 perckor történt Lembergben, a Zelena utcában. Az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) egyik gépjárműve ráhajtott egy csatornafedélre, amely felcsapódott és eltalálta a szembejövő sávban közlekedő Acura MDX típusú személygépkocsit.

Mentőautóval ütközött egy vonat Munkácson

A baleset március 20-án kijevi idő szerint 23:00 körül történt Munkácson, a Verhovinszka utcában, egy vasúti átjárón. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy a mentő sofőrje a jelzőlámpa tiltott jelzésénél és zárt sorompón keresztül akart áthajtani a vasúti síneken.

Körözött gépkocsi a beregsurányi határátkelőhelyen

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2021. március 18-án 15 órakor egy személygépkocsival közlekedő 48 éves magyar állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi által vezetett cseh honosságú Skoda Superb típusú gépjárművet a cseh hatóság a Schengeni Információs Rendszerben körözi.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés