USA | 2021. 03. 18. – 15:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Halálra marcangolt egy hároméves kisfiút két kutya New Jerseyben kedden, az állatok a szomszédból szöktek át a család kertjébe. A gyerek édesanyja is megsérült a támadásban.

Két pitbull ölt meg egy hároméves gyereket New Jersey-ben, az anyját pedig megsebesítették – írja a Fox News-ra hivatkozva az Origo.

A gyerek halálhírét Dan Reiman, a város polgármesetere jelentette be a Facebook-oldalán.

A támadás kedden délután fél öt körül történt.

A cikk szerint az egyelőre nem világos, hogy a két állat pontosan hogyan jutott át a szomszédból a kertbe, ahol a kisgyerek az anyjával volt. A támadás után mindkettőjüket kórházba szállították, ahol a később a gyerek meghalt.

A kutyák nem szerepeltek a városi nyilvántartásban, a két ebet a támadás után elaltatták. A szomszédok egy helyi televiziós csatornának azt mondták,

hogy az állatok korábban semmi jelét nem mutatták agresszíiónak.

Az nem világos, hogy a két pitbull tulajdonosa ellen vádat emelnek-e hatóságok.

Korábban hírt adtunk arról, hogy krokodil nyelt le egy nyolcéves kisfiút Indonéziában, Borneó szigetén – adta hírül pénteken a The Sydney News Today online kiadása. Az apa sajnos már nem tudta megmenteni a gyermekét.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy legalább nyolc embert agyonlőttek Georgia amerikai állam három masszázsszalonjában kedden. A kórházba kerültek közül ketten később belehaltak lőtt sebeikbe.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés