Kárpátinfo.net


| 2021. 03. 18. – 12:02 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Az Ungvári Kerületi Rendőrség nyomozói vizsgálatot indítottak egy vinnyicciai lakos járművének szándékos megrongálása ügyében. 

Március 18-án kijevi idő szerint körülbelül hajnali 4:30 órakor a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy az ungvári járási Minajban, egy szálló közelében ismeretlenek megrongálták egy 32 éves vinnyicai lakos autóját, amely egy őrizetlen parkolóban volt.

A helyszínre kiérkezett rendőrök megállapították, hogy

az ismeretlen személyek megrongálták a Mercedes típusú gépkocsi ablakait és gumiabroncsait.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 194. cikkelye (szándékos vagyonkárosítás) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. 

A nyomozók jelenleg minden szükséges intézkedést megtesznek a bűncselekményben részt vevők azonosítására.  

A rendőrség azonosítja a bűncselekmény lehetséges szemtanúit is, és arra kéri az állampolgárokat, hogy az esetről tudomásukra kerülő összes információt a 102-es segélyhívó számon vagy a legközelebbi rendőrségen jelentsék – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján. 


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy robbanás történt egy autóban Ungváron. Egyes információk szerint az autó tulajdonosa tisztítószerrel törölgette a műszerfalat és közben dohányzott.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Csehországban ellopott Lexust fedeztek fel Csapon. A cseh rendszámú autóval egy 50 éves orosz állampolgár érkezett a csapi ukrán-magyar ellenőrző ponthoz.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!