MTI

| 2021. 03. 17. – 16:00 | USA |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Legalább nyolc embert agyonlőttek Georgia amerikai állam három masszázsszalonjában kedden.

A CNN és az NBC News amerikai hírtelevíziók a rendőrségre hivatkozva közölték, hogy a tagállami székhelytől, Atlantától 60 kilométerre északra található Cherokee megyében két embert lőttek agyon és hármat megsebesítettek Acworth város egyik ázsiai masszázsszalonjában - írja az MTI.

A kórházba kerültek közül ketten később belehaltak lőtt sebeikbe.

A tett indítékát egyelőre homály fedi.

Nem sokkal később két másik, egymáshoz közel található atlantai masszázsszalonban is lövések dördültek el. A rendőrség szerint az utóbbi két esetben négy ázsiai származású nő halt meg.

A rendőrség felvételeket tett közzé egy gyanúsítottról, és az esetleges szemtanúk közreműködését kérte. Három órával a Cherokee megyében történt gyilkosságokat követően

a rendőrség őrizetbe vett egy 21 éves férfit Atlantától 240 kilométerre délre.

Rodney Bryant atlantai rendőrfőnök úgy fogalmazott, hogy korai még összefüggést keresni az egyes bűncselekmények között. Ugyanakkor Jay Baker, a Cherokee megyei seriff szóvivője szerint a Robert Aaron Long néven azonosított férfi gyanúsított az atlantai lövöldözések ügyében is.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy krokodil nyelt le egy nyolcéves kisfiút Indonéziában, Borneó szigetén – adta hírül pénteken a The Sydney News Today online kiadása. Az apa sajnos már nem tudta megmenteni a gyermekét.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy pokolgépes támadás ért egy koronavírus-tesztközpontot Hollandiában. A rendőrség közölte, hogy emberi sérülés nem történt.

Forrás

MTI

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!