Kárpátinfo.net


| 2021. 03. 17. – 08:44 | Kárpátalja |
Fotó: a Munkácsi Kerületi Rendőrség Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Munkácson az egyik kozmetikumokat és háztartási vegyszereket árusító üzlet ügyvezetője lopást jelentett be a Munkácsi Kerületi Rendőrségen. 

A nő elmondta, hogy miközben az üzletben felszerelt biztonsági kamerák felvételeit nézte, meglátta, hogy az egyik látogató több egységnyi kozmetikai terméket lopott el.  

A tulajdonos több mint ezer hrivnyára becsülte az üzletnek okozott kárt.

A keresési műveletek eredményeként a bűnügyi rendőrség munkatársai megállapították a lopásban érintett lány személyazonosságát.  

A rendőrség megállapította, hogy a 19 éves munkácsi fiatal lány ellen korábban hasonló bűncselekmények elkövetése miatt indítottak eljárást.  

Ezúttal öt kozmetikai cikket lopott el a Munkács központjában található üzletből.

A lány fizetés nélkül vitte ki a lopott árut. 

A nyomozók lefoglalták a tárgyi bizonyítékokat, az ügyben pedig lopás miatt indítottak eljárást. A fiatal tolvajt akár 3 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik – olvashatjuk a Munkácsi Kerületi Rendőrség Facebook-oldalán. 


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy fegyvert találtak egy taxi utasánál Munkácson. Munkácson egy 32 éves helyi lakos egy taxiban egy meghatározatlan márkájú pisztolyt szállított. A rendőrök lefoglalták a férfitól a veszélyes tárgyat, az ügyben pedig illegális fegyvertartás miatt eljárást indítottak. 

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy fegyvert találtak egy szabálysértő sofőrnél Kárpátalján. Kárpátalján a Técsői Kerületi Rendőrség munkatársai pisztolyt foglaltak le egy helyi lakostól. Magát a bűnelkövetőt ideiglenes őrizet alá helyezték.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!