Kárpátalja | 2021. 03. 17. – 07:35 |
Fotó: zk.gov.ua

Kárpátalján a Técsői Kerületi Rendőrség munkatársai pisztolyt foglaltak le egy helyi lakostól. Magát a bűnelkövetőt ideiglenes őrizet alá helyezték.

Március 16-án a técsői járásbeli Aknaszlatinán a rendőrség gyorsreagálású csapatának munkatársai járőrözés során megállítottak egy Mercedes típusú személygépkocsit, melynek vezetője megsértette a közlekedési szabályokat.  

A rendőröknek gyanús volt a 30 éves alsóapsai (Нижня Апша, Técsői terület) férfi viselkedése.

A rendőrökkel való beszélgetés során az illető láthatóan ideges volt.

Ez arra ösztönözte a tisztviselőket, hogy végezzék el az autó felületes ellenőrzését, amelynek során tiltott tárgyat, egy pisztolyt és lőszereket találtak.

A nyomozók lefoglalták a tárgyi bizonyítékokat. 

A férfi nem tudta megmagyarázni a veszélyes tárgy tárolásának célját,

azt a rendőrség állapítja majd meg. 

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 263. cikkelye (illegális fegyvertartás) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy balesetet okozott egy részeg sofőr Kárpátalján. Mivel a baleset nem követelt áldozatokat, ezért a járőrök közlekedési szabálysértés miatt állítottak ki jegyzőkönyvet. 

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy fegyvert találtak egy taxi utasánál Munkácson. Munkácson egy 32 éves helyi lakos egy taxiban egy meghatározatlan márkájú pisztolyt szállított. 


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!