Ukrajna | 2021. 03. 17. – 09:30 |

8 éves ukrán kislány viszonya borzolja a kedélyeket Ukrajnában; Ha Ukrajnában a régiók több mint 50%-a vörös lesz, teljes lezárást vezetnek be; Magyar állampolgársággal kereskedett egy beregszászi járási lakos; Oltás után kapta el a koronavírust Ukrajna egészségügyi tisztifőorvosa; Balesetet okozott egy részeg sofőr Kárpátalján. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. március 16-án.

8 éves ukrán kislány viszonya borzolja a kedélyeket Ukrajnában

Ukrajnában egy 8 éves modell randizni kezdett Pasa Pay 13 éves bloggerrel. A kislány az Instagramon számolt be kapcsolatáról. A 8 éves lány és a 13 éves fiú "kapcsolatára" Mikola Kuleba, a gyermekjogi ombudsman is hevesen reagált.

Ha Ukrajnában a régiók több mint 50%-a vörös lesz, teljes lezárást vezetnek be

Ukrajnában a lezárás akkor vezethető be, ha több régió bekerül a karantén vörös zónájába. A feltétel azoknak a régióknak az 50-70%-a, amelyek a lehető legnagyobb mértékben szigorították a korlátozásokat. Mint tudjuk, Ukrajna február 24-e óta adaptív karantént működtet, amelyen belül az egész ország négy zónára oszlik (piros, narancs, sárga, zöld).  

Magyar állampolgársággal kereskedett egy beregszászi járási lakos

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat elhárítási szakemberei megállapították, hogy egy beregszászi járási lakos fiktív magyar állampolgárságot biztosít külföldieknek. Az SZBU emberei megakadályozták, hogy többek között orosz állampolgárok illegálisan juthassanak be az EU-ba, Nagy-Britanniába és az Egyesült Államokba.

Oltás után kapta el a koronavírust Ukrajna egészségügyi tisztifőorvosa

Viktor Ljasko, Ukrajna egészségügyi tisztifőorvosa március 2-án kapta meg az első adag Covishield oltást. Szerinte még nem alakult ki az immunitása. Hozzátette, hogy betegszabadságra ment, és hogy "a COVID-19 elleni oltásokat elsősorban azért fejlesztik ki és tesztelik, hogy enyhítsék a betegség lefolyását szövődmények nélkül”.

Balesetet okozott egy részeg sofőr Kárpátalján

Kárpátalján a Rahói Kerületi Rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Nagybocskón (Великий Бичків) egy közlekedési baleset történt. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy helyi lakosú sofőr közlekedés közben elvesztette uralmát járműve fölött és egy magánporta kerítésének ütközött.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés