Ukrajna | 2021. 03. 16. – 10:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Az óvónők nem engedték, hogy a kisfiúk a WC-ben a számukra megszokott módon, azaz állva végezzék szükségleteit. A gyerekekhez „rendőrséget” is hívtak, illetve kinevették őket. 

Az egyik kijevi óvodában botrány robbant ki, miután kiderült, hogy a óvónők megtiltották a kisfiúknak, hogy a megszokott módon, állva végezzék természetes szükségleteiket.

Ezért ki is csúfolták a gyerekeket

– írja a Korrespondent.net hírportál az 1+1 összeállítása nyomán. 

Alexandra, az egyik érintett gyermek édesanyja a Facebookon írt erről a helyzetről az SOS Szülők csoportjában. Fiának, a négyéves Vladnak az óvónők nem engedték, hogy állva pisiljen.

"Megbüntették őket: a csoportszoba közepén egy székre ültették őket és felhívták a „rendőröket”, a többi  gyereknek pedig nevetni kellett rajtuk" - írta az édesanya.

Az említett esetről egy másik fiú édesanyjától értesült, kinek a fia megerősítette a csoporttársa a szavait.

Az óvoda vezetője és maguk az óvónők azt állítják,

hogy semmilyen hasonló nem történt a csoportban.

"Bár vannak olyan gyerekek, akik megerősítik, hogy Vladot szisztematikusan büntetik" – írta Alexandra.

Az óvoda vezetője nem akarta kommentálni az esetet az újságíróknak, csupán kijelentette, hogy folyamatban van a szolgálati vizsgálat.

A gyermek anyja úgy döntött, hogy egy másik intézménybe íratja át fiát. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy az ukrajnai Boriszpolban egy férfi a családon belüli erőszakot jelentett be, hogy ingyen utazhasson haza rendőrautóval.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Ukrajnában a hó eltakarítása érdekében egy férfi kitalált egy gyilkosságot. Ukrajnában, Csernyihiv megyében egy helyi lakos felhívta a rendőrséget, és mostohaapja meggyilkolásáról tett feljelentést.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés