Kárpátalja | 2021. 03. 15. – 08:18 |
Fotó: Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-bejegyzése

Március 13-ára virradóan kijevi idő szerint körülbelül 5 órakor Munkácson, a Duhnovics utcában a rendőrök egy furcsán viselkedő férfit vettek észre, aki meglátva a rendőrautót hirtelen irányt váltott.  

A gyanús magatartás miatt az ellenőrök felületes ellenőrzést végeztek.  

Az ellenőrzés során a járőrök egy lezárt barna anyaggal teli fecskendőt, kábítószerre emlékeztető barna anyagot és két, ismeretlen eredetű magokat tartalmazó műanyag kis tasakokat találtak.

A másik eset március 13-án hajnali 2 óra körül a Lucskai utcában történt. A rendfenntartók kerékpározó férfira lettek figyelmesek, aki szintén irányt változtatott, amikor meglátta a tisztviselőket. 

Az illető igazoltatása során az állampolgár gyanúsan viselkedett és megpróbált elrejteni valamit.  

Az ellenőrök felületes ellenőrzést végeztek, és a zakó bal mellzsebében papírtekercset találtak, amely zöld anyagot tartalmazott.

Mindkét esetben a járőrök értesítették a nyomozókat, hogy kiderítsék az eset minden részletét – olvashatjuk a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-oldalán. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy kiskorú lányt molesztált egy edző Ungváron. A gyanúsítottat öt-hét év börtön fenyegeti.  

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy pszichotróp gyógyszerek "importját" akadályozták meg Asztélynál. Az asztélyi határőrök kétszáz pszichotróp hatóanyagú tablettát találtak egy ukrán állampolgár gépkocsijában.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés