Kárpátalja | 2021. 03. 12. – 08:30 |
Fotó: zk.gov.ua

A Kijev-Csap autóúton a Munkácsi kistérségben, Vezérszállás (Підполоззя, korábban Volóci járás) közelében egy hátborzongató baleset történt: teherautóval ütközött egy személygépkocsi.

A karambol következtében a VAZ típusú gépkocsi sofőrje a helyszínen belehalt a sérüléseibe. 

A rendőrséghez a balesetről március 11-én kijevi idő szerint körülbelül 11:35 órakor érkezett bejelentés. 

A helyszínre kiérkezett rendőrök megállapították, hogy a VAZ-2108 típusú gépkocsi sofőrje Csap irányába haladva a szembejövő sávba hajtott, ahol frontálisan összeütközött egy DAF márkájú teherautóval, melyet egy 44 éves ternopili illetőségű férfi vezetett.

A kamion sofőrje nem sérült meg. 

A baleset következtében a 31 éves szolyvai lakos a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (halálhoz vezető közlekedési szabálysértés) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak.

Az illetékesek vizsgálják a karambol pontos okait és körülményeit – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Korábban hírt adtunk arról, hogy halálos tűzeset történt Kárpátalján. Március 10-én este tűz ütött ki Kárpátalján, a Szolyvai kistérségben található Malmos (Стройно) településen található egyszintes családi házban.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy halálos közúti baleset történt a munkácsi járásban. A munkácsi járásban egy személygépkocsi belerohant egy családi ház kerítésében, melynek következtében egy személy életét vesztette, egy pedig sérülésekkel kórházba került.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés