Kárpátinfo.net


| 2021. 02. 26. – 07:24 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a Perecsenyi Kerületi Rendőrség munkatársai büntetőeljárást indítottak egy kárpátaljai lakos ellen, akinél pszichotróp anyagokat találtak.

Az illetékesek lefoglalták és szakértői vizsgálatra továbbították az anyagokat.

Drugetháza (Зарічово) és Bercsényifalva (Дубриничі) között járőrözés során a rendőrök megállítottak egy Renault Megane típusú gépkocsit, melynek 34 éves mércsei (Мирча) lakosa ittas állapotban vezetett.

A szabálysértés dokumentálása során az autó utasa idegesen viselkedett, ezért a járőrök ezért úgy döntöttek, hogy átvizsgálják az utast. 

Kiderült, hogy a 24 éves fiatalember cigis dobozában két, valószínűleg metamfetaminnal teli tekercs volt. 

A rendőrök lefoglalták és szakértői vizsgálatra továbbították az anyagot.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 309. cikkelye (illegális kábítószer birtoklása) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy fegyvert és drogot találtak egy kiskorúnál Nagyszőlősön. A rendőrök a kábítószer-bűncselekményről szóló operatív információk vizsgálata során egy kiskorú helyi lakoshoz jutottak.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy metamfetamint árult egy fiatalember Kárpátalján. A férfit a kábítószer értékesítése után tartóztatták le. 

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!