Ukrajna | 2021. 02. 25. – 09:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

A Naftohaz közzétette a földgáz márciusi fogyasztói árát; Megint egy számlán fizethetjük a földgáz árát és a szállítási díjat; Halálos baleset történt a Beregszászi járásban; Az SZBU elfogta egy nemzetközi bűnszervezet tagjait Kárpátalján (Fotók); Nagyon megnőtt az igazolt COVID-19 esetek száma a Beregszászi kistérségben. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. február 24-én.

A Naftohaz közzétette a földgáz márciusi fogyasztói árát

A Naftohaz gázszolgáltató vállalat 2021 márciusában a lakossági fogyasztók számára a földgáz árát 6,86 hrivnya / köbméter határozta. A lakossági földgáz köbméterenkénti 6,86 hrivnyás ára tartalmazza az ÁFÁ-t, ugyanakkor nem tartalmazza a szállítási díjat.  A földgázár januárhoz és februárhoz képest nem változott.

Megint egy számlán fizethetjük a földgáz árát és a szállítási díjat

Az Energiaügyi Minisztériumban azon dolgoznak, hogy az elfogyasztott gázra és a szállítási díjra ismét egységes gázszámlát vezessenek be. Emellett el akarják érni, hogy a szállítási tarifa egyes régiókban ne legyen magasabb, mint a más régiókban.

Halálos baleset történt a Beregszászi járásban

A balesetben elhunyt sofőrt a helyszínre kiérkező katasztrófavédelmisek speciális eszközök segítségével vágták ki az autóroncsból. A szemtanúk információi szerint a Ford Focus típusú gépkocsi sofőrje Ilosva irányából Beregkisfalud felé haladva a síkos úton elvesztette uralmát járműve fölött és összeütközött egy Volkswagen T4 márkájú mikrobusszal.

Az SZBU elfogta egy nemzetközi bűnszervezet tagjait Kárpátalján (Fotók)

Kárpátalján az Ukrán Biztonsági Szolgálat munkatársai őrizetbe vették egy nemzetközi bűnszervezet két helyi szervezőjét, akik különösen súlyos bűncselekményeket követtek el a posztszovjet térségben. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy két munkácsi járási lakos egy bűnbandát szervezett meg.

Nagyon megnőtt az igazolt COVID-19 esetek száma a Beregszászi kistérségben

Hirtelen nagyon megnőtt az igazolt COVID-19 esetek száma, s ami még veszélyesebb — sok egészségügyi dolgozó van közöttük - olvasható Babják Zoltán, Beregszász polgármesterének Facebook oldalán. Tegnap például 92 beteget regisztráltak a Beregszászi kistérség területén, s egy beteg meg is halt.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés