Kárpátalja | 2021. 02. 23. – 12:18 |
Fotó: Reporter.com

Hirdetés

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron, a központi téren beomlott a térkő. Ennek következtében egy többméteres gödör keletkezett.

A közművek szakemberei azonnal megérkeztek a beomlás helyszínére – írja a Reporter.com hírportál az Ungvári Városi Tanácsra hivatkozva.

A lyukat bekerítették, a helyi rendvédelmi szervek a gyalogosok védelme céljából biztosítják a helyszínt.

A színház közelében lévő átjárót is lezárták.

A tervek szerint speciális technika segítségével áthelyezik az ott lévő elárusító bódét, hogy csökkentsék a térkőre mért terhelés súlyát.  

A körülbelül 4 négyzetméternyi beomlott területet bekerítették. A folyó oldaláról a bábszínházat sem lehet megközelíteni.  

Korábban hírt adtunk arról, hogy Ukrajnában a hó eltakarítása érdekében egy férfi kitalált egy gyilkosságot. Csernyihiv megyében egy helyi lakos felhívta a rendőrséget, és mostohaapja meggyilkolásáról tett feljelentést.

Továbbá emlékeztetünk  arra is, hogy összeláncolva akar élni három hónapig a szerelmespár Kijevben. Ukrajna fővárosban, Kijevben Valentin-napon, február 14-én, egy szerelmespár, Olekszandr és Viktória úgy döntött, hogy teszteli érzelmeit, és összeláncolták kezeiket.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!