Kárpátalja | 2021. 02. 23. – 09:46 |
Fotó: zk.gov.ua

A kárpátaljai Nagyszőlősön a rendőrség munkatársai egy ellenőrzés során kábítószert és fegyvert találtak egy helyi kiskorúnál.

A rendőrök a kábítószer-bűncselekményről szóló operatív információk vizsgálata során egy kiskorú helyi lakoshoz jutottak.

A rendőrök kábítószert és fegyvert is találtak nála.  

A bűnügyi rendőrök operatív információkat kaptak arról, hogy egy kiskorú nagyszőlősi fiú kábítószer-bűncselekményben vehet részt.   

A rendőrség munkatársai úgy döntöttek, hogy leellenőrzik az információt és február 22-én beszélni akartak a fiúval. Ő épp a helyi parkban sétált barátjával.

A fiatalember amint észrevette a rendőröket magára hagyta barátját és elszaladt. A tisztviselőknek azonban sikerült utolérniük a szökevényt.

A fiú átvizsgálása során a rendőrök marihuánát és egy fém bokszert találtak. 

A rendőrség a kiskorú szökése miatt adminisztratív jegyzőkönyvet állítottak ki. Ezen túlmenően a kábítószer és hideg fegyver illegális birtoklása miatt büntetőeljárást indítottak.

Az ügyben még folyik a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Korábban hírt adtunk arról, hogy metamfetamint árult egy fiatalember Kárpátalján. A férfit a kábítószer értékesítése után tartóztatták le. 

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy lopásért körözött férfit fogtak el Ungváron. Február 19-én kijevi idő szerint körülbelül 10 órakor Ungváron, a Babják utcában folytatott járőrözés során a tisztviselők egy gyanús férfit vettek észre. 

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES