Kárpátinfo.net


Megosztás


Zelenszkij javasolja a nemzeti kisebbségekre vonatkozó törvény elfogadását; Csaknem egy millió hrivnyába került a rontás levétele Ukrajnában; Pszichotróp pirulákat találtak egy autóban a tiszaújlaki vámosok; Élve megégett egy ötéves kisfiú Ukrajnában; Ukrajna újraállamosítana egy Magyarországra tartó olajvezetéket. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. február 20-21-én.

Zelenszkij javasolja a nemzeti kisebbségekre vonatkozó törvény elfogadását

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint Ukrajnában szükség van egy nemzeti kisebbségek jogainak védelméről szóló törvény elfogadására. Elmondása szerint Ukrajna tiszteletben tartja a nemzeti kisebbségek hagyományait és kulturális értékeit, ezért megfelelő törvényt kell elfogadni.

Csaknem egy millió hrivnyába került a rontás levétele Ukrajnában

Ukrajnában csaknem egy millió hrivnyát csaltak ki egy nyugdíjastól, hogy levegyék családjáról a rontást. Mivel az áldozat családtagjai betegek voltak, ezért a nő könnyen besétált a csalók hálójába.

Pszichotróp pirulákat találtak egy autóban a tiszaújlaki vámosok

A tiszaújlaki vámosok tiltott gyógyszerkészítményt találtak egy személygépkocsiban. A 300 darab tilos pirulát egy ukrán állampolgár Seat személygépkocsijában szállította.

Élve megégett egy ötéves kisfiú Ukrajnában

Egy családi házban keletkezett tűz következtében élve megégett egy ötéves kisfiú Kijev megyében. A szomszédok szerint a szülők otthon hagyták gyermeküket, amikor elmentek az üzletbe. Visszaérkezéskor füstöt vettek észre a ház ablakában.

Ukrajna újraállamosítana egy Magyarországra tartó olajvezetéket

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök utasítást adott egy olyan kőolajvezeték újraállamosításának megoldására, amely a terrorizmusért szankcióval sújtott Viktor Medvedcsuk Moszkva-barát oligarchához köthető, és Magyarországra szállít dízelüzemanyagot.