Ukrajna | 2021. 02. 19. – 09:30 |

Hirdetés

Kárpátaljaiak haltak meg egy hátborzongató balesetben Csehországban; Fokozott rendőri jelenlétre számíthatunk a Beregszászi Kistérségben; Könnyítések a gépkocsi tulajdonosok számára Ukrajnában; Ittas kiskorú okozott autóbalesetet Kárpátalján; Április végéig hosszabbítják a karantént Ukrajnában. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. február 18-án.

Kárpátaljaiak haltak meg egy hátborzongató balesetben Csehországban

A hátborzongató közlekedési baleset Csehországban, Podsedice (Litoměřicei járás) településen történt február 15-én kijevi idő szerint körülbelül 15 órakor. A cseh sajtó információi szerint összeütközött két mikrobusz és egy teherautó.

Fokozott rendőri jelenlétre számíthatunk a Beregszászi Kistérségben

Babják Zoltán polgármester közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot arról, hogy a beregvidéki rendőrség információi szerint egy országos projekt keretében nemsokára rendőrtisztek kezdenek dolgozni a Beregszászi Kistérségben.

Könnyítések a gépkocsi tulajdonosok számára Ukrajnában

Ukrajnában egyszerűsítették a jogosítvány megszerzését és a személygépkocsi nyilvántartásba vételét. Ez megtehető online módon egyenest az autókereskedésben. Lehetőség lesz rendszámok és forgalmi engedélyek megszerzésére is.

Ittas kiskorú okozott autóbalesetet Kárpátalján

Kárpátalján, az Ungvárt elkerülő autóúton, nem messze egy étteremtől egy autóbaleset történt, melynek következtében megsérült két őrdarmai (Сторожниця, Ungvári járás) lakos. A rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit, és azt, hogy ki engedte volán mögé a 16 éves szolyvai illetőségű ittas kiskorú fiút

Április végéig hosszabbítják a karantént Ukrajnában

A Miniszteri Kabinet 2021. április 30-ig meghosszabbította Ukrajnában a karantént, és február 24-től sárga járványügyi szintet állapított meg az országban.  Négy szintre osztjuk az ország megyéit - zöld, sárga, narancssárga és piros” - mondta Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter a kormányülés során.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!