Kárpátalja | 2021. 02. 18. – 09:47 |
Fotó: zk.gov.ua

Kárpátalján egy kerületi rendőrtiszt társával együtt kihúztak egy 70 éves halászt a vízből, aki megcsúszott a jégen és beleesett a folyóba. A másik esetben tűzből mentettek ki egy eszméletlen nőt. 

Február 17-én a 102-es segélyhívó számra bejelentés érkezett, hogy Técső és Bedőháza (Бедевля) között a Kilyta folyóba esett egy ember. 

A helyszínre kiérkező rendőrök kihúzták a jeges vízből a 70 éves nyugdíjast, aki nem tudott egyedül kimászni partra.

A rendőrökön kívül a helyszínre a mentősök is kiérkeztek. 

A halász lába elzsibbadt a hidegtől. Az út dombos szakasza miatt a rendőrök nem tudtak autóval eljutni a parthoz, ezért mintegy kétszáz méteren keresztül kezükbe vitték az idős férfit.

A kiérkező mentősök a kórházba szállítottak az áldozatot. Mint kiderült, técsői férfi megsiklott a jégen és beleesett a vízbe. 

Ugyanakkor a Técsői Kerületi Rendőrség több munkatársa az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) embereivel együtt megmentettek egy idős asszonyt.

A rendőrök a tűzről kijevi idő szerint körülbelül 22 órakor kaptak bejelentést.

A helyszínre érkezve a járőrrendőrség gyors reagálású csapatának emberei a házban egy eszméletlen asszonyt fedeztek fel.

A járőrök a friss levegőre vitték ki a nyugdíjast. Szerhij Orosz és Igor Coninec járőrök azonnal kihívták a mentősöket és átadták az orvosoknak az áldozatot – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség oldalán. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy betörőt fogtak a munkácsi rendőrök. A munkácsi járási Beregrákoson (Ракошино) a rendőrök elfogtak egy férfit, aki betört egy házba. A tisztviselők magánlaksértés miatt indítottak büntetőeljárást. 

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy egy elárusítótól loptak pénzt fiatal lányok Ungváron. Február 17-én délután kijevi idő szerint körülbelül 15 órakor a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, Ungváron lopás történt a Belinszkij utcában található üzletben.  

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES