Kárpátinfo.net


| 2021. 10. 14. – 09:57 | Kárpátalja |
Egy nap alatt két halálos baleset is történt Kárpátalján. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a nyomozók vizsgálják a Majdánkán (Майдан, Huszti járás) és Ungtölgyesen (Дубрівка, Ungvári járás) bekövetkezett halálos közlekedési balesetek körülményeit.

Az egyik balesetet okozó sofőr ittas állapotban volt.

Október 12-én kijevi idő szerint 21:30 órakor a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy az Ökörmező közelében fekvő Majdánka településen közlekedési baleset történt.

Az eset vizsgálata során a nyomozók megállapították, hogy az Audi A4 típusú gépkocsi 33 éves sofőrje elvesztette uralmát járműve fölött, árokba sodródott és felborult. A baleset következtében a sofőr 12 éves fia a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Maga a sofőr és 31 éves felesége nem sérült meg.

A tragikus baleset vizsgálata során kiderült, a sofőr ittasan vezetett.

Vérében 1,54 ezrelék alkoholt mértek.

A második autóbaleset aznap kijevi idő szerint körülbelül 21 órakor az ungvári járási Ungtölgyesen történt. A helyszínelő nyomozók megállapították, hogy a Volkswagen Caddy típusú gépkocsi 18 éves ungvári sofőrje elütött egy 51 éves ignéci férfit, aki kerékpárjával hirtelen kihajtott az úttestre.

A baleset következtében a kerékpáros a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Mindkét baleset ügyében a nyomozók büntetőeljárást indítottak. Még folyik a nyomozás - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.