Kárpátinfo.net


Megosztás


Tolvajokat fogtak Beregújfaluban; Hivatalos: Megrendelt gyilkosságot akadályozott meg soraiban az SZBU (Video); Hamis pénzzel számoltak el Kárpátalján; Segíts, hogy segítsek Kárpátalján - ,,Az emberek igenis jók és segítőkészek,"; Ukrajnában ismét csaknem ötezer új beteget jegyeztek fel, Magyarország ismét vörös besorolást kapott. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. január 23-24-én.

Tolvajokat fogtak Beregújfaluban

Január 21-én a Beregszászi Kerületi Rendőrséghez lopásról érkezett bejelentés egy nyugdíjas asszonytól. A 64 éves beregújfalusi nő elmondta, hogy betörtek a házába, ahonnan egy gázpalackot, ruhákat és egyéb dolgokat loptak el.

Hivatalos: Megrendelt gyilkosságot akadályozott meg soraiban az SZBU (Video)

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) megakadályozta alkalmazottjának előre megrendelt meggyilkolását és őrizetbe vette egyik szervezőjét, aki a szolgálat jelenlegi alkalmazottja. Az SZBU január 22-én őrizetbe vette a tervezett gyilkosság egyik szervezőjét, miközben a gyilkosságért járó pénz egyik részét adta át.

Hamis pénzzel számoltak el Kárpátalján

Január 20-án a rendőrséghez bejelentések érkeztek, miszerint ismeretlen személyek hamis pénzzel fizettek Kispatak (Річка) településen egy üdülőkomplexumban, illetve Ökörmezőn egy mobilkommunikáció szaküzletben. A rendőrség bűnügyi osztályának munkatársai rövid idő alatt felfedezték a csalókat.

Segíts, hogy segítsek Kárpátalján - ,,Az emberek igenis jók és segítőkészek,,

Nemrég a fészbúkon egy számomra igencsak szimpatikus csoporttal találkoztam. Segíts, hogy segítsek Kárpátalján a neve. Mint kiderült, ez egy civil kezdeményezés. A Nagymuzsalyban élő Cséke Dianna hozta létre azzal a céllal, hogy összefogja a másokért tenni szándékozó embereket.

Ukrajnában ismét csaknem ötezer új beteget jegyeztek fel, Magyarország ismét vörös besorolást kapott

Ukrajnában továbbra sem lassul a koronavírus-fertőzés terjedése, szombatra is csaknem ötezer új beteget jegyeztek fel, csupán 420-szal kevesebbet a megelőző napinál. Magyarországot közben ismét a vörös zónába sorolta Ukrajna.