Kárpátinfo.net


Megosztás


Ungváron elfogták a rendőrök azt a férfit, akit autólopással és tolvajlással gyanúsítanak.

December 25-én kijevi idő szerint körülbelül 7 órakor a 102-es segélyhívó számra bejelentés érkezett egy ungvári férfitól, mert ellopták a Skoda Octavia típusú személygépkocsiját.

Két hete ez a férfi már hívta a rendőrséget, mert kirabolták egy másik autóját. Az ismeretlenek ellopták tőle az akkumulátort és a most ellopott autó slusszkulcsát. A rendőrség munkatársai azonnal megkezdték az autó keresését.

Aznap délután ismét felhívták a 102-es segélyhívó számot, és elmondták, hogy kiraboltak egy utcán álló járművet. A járókelők szeme láttára betörték az Audi márkájú gépkocsi ablaküvegét, majd egy táskát és két mobiltelefont vettek ki belőle. A rendőröket a szemtanúk  értesítették. A rendőrség munkatársai elfogták a gyanúsítottat, aki nem messze az utolsó bűncselekmény helyszínétől egy lépcsőházban bujkált.

Kiderült, a tolvaj egy 41 éves ungvári férfi, aki ellen korábban már lopás miatt eljárást indítottak. Az ellopott női kézitáska és a telefonok mellett a rendőrök még egy táskát találtak, melyben szerszámokat és a Skoda márkájú személygépkocsi slusszkulcsát találták meg. A rendőrök az ellopott autót egy elhagyott garázsban találták meg.

Az ügyben eljárást indítottak, még tart a nyomozás – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Galéria