Megosztás


Nem tudott kiállni a Rubikon Visnyev elleni idegenbeli találkozóra az Ungvári FC labdarúgó-csapata.

Az országos harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában esedékes mérkőzést az együttes azért volt kénytelen kihagyni, mivel egyszerre 9 játékosa is pozitív koronavírus-tesztet produkált.

***

Ugyancsak elmaradt a hétvégére tervezett 11. forduló a Kárpátaljai Megyei Labdarúgó-bajnokságban. Az illetékes szövetség a járványhelyzet miatt döntött a bajnokság ideiglenes felfüggesztéséről.

***

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a számunkra különösen érdekes G-csoportban az FTC a Puskás Arénában szenvedett 4-1 arányú vereséget a Juventustól, míg az erősen tartalékos Dinamo Kijev nagy csatában 2-1-re maradt alul a Barcelona vendégeként. A kijeviek kapujában a mindössze 18 éves munkácsi származású Nescseret kapus bravúrt bravúrra halmozott.

Három játéknap után a Barcelona 9 ponttal vezeti a csoportot, a Juventusnak 6, míg a Dinamo Kijevnek és az FTC-nek 1-1 pontja van.

A B-csoportban a Real Madrid idegenbeli legyőzésével kezdő Sahtar Donyeck Kijevben szenvedett súlyos, 6-0 arányú vereséget a Borussia Mönchengladbachtól.

***

A Magyarországon várhatóan kedd éjféltől érvénybe lépő korlátozások miatt zárt kapus lesz a csütörtökön a Puskás Arénában sorra kerülő Magyarország – Izland pótselejtező mérkőzés, amely a jövő évi kontinensbajnokságra való kijutásról dönt.

***

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében a Győri Audi ETO előbb 34-24-re, majd 38-25-re verte hazai környezetben a pályaválasztói jogát feladó Borussia Dortmundot.

Ugyanebben a sorozatban az FTC váratlanul nagy arányú, 35-24-es vereséget szenvedett Érden az eddig még pont nélküli német Bietigheim csapatától.